Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dondurma, kış, tarifi, üstü, şenliği

Dondurma Üstü Kış Şenliği Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurma Üstü Kış Şenliği Tarifi



Dondurma Üstü Kış Şenliği Tarifi

2 portakal

1 greyfurt

1 limon

1/3 kahve fincanı bal (40 gr)

1,5 yemek kaşığı ceviz içi (30 gr)

Taze nane

Carte dOr Sütlü Çikolatalı ve Kaymaklı Dondurma

Portakal ve greyfurtların kabuklarını soyun Aralarındaki zarfları çıkararak, dilim dilim fileto çıkarın Limonun kabuğunu rendeleyin, sonra da suyunu sıkın Bal ve 50 ml sıcak su ile tencereye koyun Bal eriyene dek karıştırın

Portakal ve greyfurt filetolarını servis tabağına alın Hazırladığınız sosu ekleyip karıştırın 2 saat buzdolabında bekletin

Bu arada cevizleri robotta çekin, pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine alın Renkleri değişinceye kadar, 2-3 dakika fırında tutun Bu tarifte ceviz yerine fındık, badem veya fıstık da kullanabilirsiniz

Salatanın üzerine dondurmaları koyun, cevizleri serpin Nane yapraklarıyla süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.