![]() |
Portakal Sufle Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakal Sufle TarifiPortakal Sufle Tarifi 1 su bardağı toz şeker (170 gr) 3 adet portakalın suyu (200 ml) 1 adet limon kabuğu rendesi 2 yumurta 1 yemek kaşığı pirinç unu (20 gr) 1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin (15 gr) 2 paket bisküvi (200 gr) 2 su bardağı süt (280 ml) 1 paket vanilya Yarım paket Hindistancevizi rendesi (10 gr) 1 top Carte dOr Classic Limonlu Dondurma ![]() Tencereye sütü ve toz şekeri koyup erimeye bırakın ![]() ![]() ![]() Bisküvileri küçük parçalar halinde kırıp soğuyan muhallebiyle karıştırın ve kaselere paylaştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|