![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli TarifiGül Reçeli Tarifi Kullanılacak Malzemeler 3 su bardağı dolusu kokulu (Isparta gülü) gül yaprağı 1,5 kg toz şeker 1 adet limon 1 su bardağı su Hazırlanma Şekli Gül yapraklarını yıkayın bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli TarifiGül Reçeli Malzemesi: 225 gr ![]() 6 bardak toz şeker, 3 bardak su, 2 çorba kaşığı limon suyu ![]() Yapılışı Reçellik güllerin saplarını ayıklayıp iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli TarifiGÜL REÇELİ Malzeme : 800 gr ![]() 600 gr ![]() 1300 gr ![]() Yarım limonun suyu Yapılışı: Gül yapraklarının beyaz kısımları makasla kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli TarifiGül Reçeli Reçellik olarak satılan gül yapraklarından yarım kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli Tarifiserkan ıspartadan gül yollada recel yapalım:)) yapınca sana veririm bak:) |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli Tarifioooooooooooo tşk ederim kraliçem anneme hmn söyliyim bari )))çok thanks kraliçem |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli Tarifievet daha 2-3 gündür çıktı güller toplanmaya başlanıldı tazecik mis gibi olur valla ben hemen yarın sabah toplarım ve hemen atarım sana evimizin karsı tarafları gül bahçeleri hepp anlaştık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli TarifiGül Reçeli Tarifi MALZEMESİ 250 gr ![]() 1 limon 2 kg ![]() YAPILIŞI Gül yapraklarını yıkayıp beyaz kısımlarını kesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gül Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçeli TarifiReçellik olarak satılan gül yapraklarından yarım kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|