![]() |
Bademli Sütlü İrmik Helvası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Sütlü İrmik Helvası TarifiBademli Sütlü İrmik Helvası Tarifi Malzemesi: 2 su bardağı irmik 6-7 çorba kaşığı tereyağı veya kahvaltılık margarin 2 çorba kaşığı badem 4 su bardağı süt 2 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya ![]() Sıcak suda bademler haşlanır, kabukları çıkarılır, yağ bir tencereye konulur, yağı ateşte erittikten sonra içerisine bademler atılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bademli Sütlü İrmik Helvası Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Sütlü İrmik Helvası TarifiBademli Sütlü İrmik Helvası Tarifi 100 gr ![]() 100 gr ![]() 140 ml ![]() 250 gr ![]() 250 gr ![]() Bademleri bir taşım haşlayıp kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|