Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kup, portakallı, tarifi

Portakallı Kup Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakallı Kup Tarifi



Portakallı Kup Tarifi

2 paket toz kremşanti
2 bardak süt
3 adet portakal
1 paket bitter çikolata (150 gr)
100 gr badem
100 gr fındık
2 adet elma

Elmalar ve portakallar kabukları soyulduktan sonra doğranır Fındıklar ve bademler iri olarak dövülür Çikolatamız rendelenir Toz kremşanti sütle çırpılarak 1 saat kadar buzdolabında bekletilir Servis yapılacak olan bardakların diplerine portakal, elma dilimleri paylaştırılır Birer kaşık fındık ve badem kırıklarından eklenir Rendelenmiş çikolata parçaları serpilerek bardaklara kremşanti doldurulur En üst kısmada tekrar portakal parçaları ve çikolata serpilerek soğuk olarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.