![]() |
Sütlü Kadayıf Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Kadayıf TarifiSütlü Kadayıf Tarifi 750 gr tel kadayıfı 5 bardak toz şeker 3 bardak süt 1,5 bardak sadeyağ veya margarin 125 gr iç badem Kadayıf iyice didiklenerek saçaklandırılır, kenarlı bir tepsiye döşenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sütlü Kadayıf Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Kadayıf Tarifineden tarif yok sizin yüzünüzden 10 gündür yiyemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Sütlü Kadayıf Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Kadayıf Tarifi250 gr toz şeker 250 gr ceviz Yarım kg tel kadayıf 250 gr tereyağ 4 su bardağı süt 750 gr toz şeker Kadayıf için kenar yüksekligi 3 cm'lik alüminyum bir tepsi tercih ediniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sütlü Kadayıf Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Kadayıf Tarifi1 kg ![]() 250 ml ![]() 300 ml ![]() 300 gr ![]() Şurubu için: 2 kg ![]() 1750 ml ![]() 1/2 adet limonun suyu Çiğ telkadayıfı sütle iyice ovuşturun ![]() ![]() ![]() Tepsiyi 3 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı ile yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bir fırça ile kalan eritilmiş tereyağını kadayıfın üzerine serpin ![]() ![]() Şurubunu hazırlamak için şekeri ve suyu bir tencerede karıştırarak kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|