![]() |
Cup Denmark Tarifi ( Danimarka ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cup Denmark Tarifi ( Danimarka )Cup Denmark Tarifi ( Danimarka ) 200 gr ![]() 1 çorba kaşığı çikolata sosu ve az miktar krem şanti Bir kalıp içine kaymaklı dondurmayı koyunuz ![]() Etrafına ve üzerini krem şantiyle süsleyiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cup Denmark Tarifi ( Danimarka ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cup Denmark Tarifi ( Danimarka )Cup Denmark Tarifi ( Danimarka ) 1 kişilik 3 top vanilyalı dondurma 2 çorba kaşığı krem şanti Sıcak rokoko sosu için: 30 gram sütsüz çikolata Ön hazırlık olarak, rokoko sosu için sütsüz çikolatayı su dolu bir tencerenin içine konan bir kabın içinde eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|