![]() |
Şah Ve Mat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şah Ve MatŞah ve Mat Malzemeler: 50 g (yarım su bardağı) fındık kırığı 1 paket Pandispanya Un 3 yumurta 100 ml (1 çay bardağı) su Krema: 1 poşet Çikolatalı Fındık Aromalı Puding 400 ml (2 su bardağı) süt 1 paket Vanilinli Pasta Kreması 300 ml (1,5 su bardağı) buzdolabında soğutulmuş süt 2 yemek kaşığı acıbadem likörü Üzeri için: 80 g çikolata 2-3 yemek kaşığı krema Hazırlanışı: Fındık kırığını bir kaba alıp kısık ateşte sürekli karıştırarak kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirme ayarları: Turbo Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Elektrikli Mini / Midi Fırın: 150°C / 170°C (önceden ısıtılmış) Pişirme Süresi: Yaklaşık 35-45 dakika Fırından çıkartıp soğutun ![]() ![]() Pudingi 2 su bardağı süt ile pişirin ve soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çikolatayı kremayla birlikte benmari yöntemi ile eritin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|