![]() |
Turunç Reçeli (Antalya) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turunç Reçeli (Antalya) TarifiTurunç reçeli (antalya) tarifi Kalın kabukları soyulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Turunç Reçeli (Antalya) Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turunç Reçeli (Antalya) Tarifi1 kg turunç 4 su bardağı toz şeker ½ çay kaşığı limon tuzu 4 l ![]() ![]() Bıçakla turunçların etrafını, sekiz parça olacak şekilde çizin ve kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|