hazırlanması:
1 750 gr kayısıyı iyice yıkayın 3 su bardağı şeker ve 5 su bardağı su ile ateşe koyun ve yumuşayana kadar pişirin
2 yumuşayan kayısıları kevgirle tenceren alıp bir kapta soğutun tencerede kalan suyu 15 dakika daha kaynatın soğuyan kayısıların arasına ceviz parçaları yerleştirip bir tabağa dizin
3 tenceredeki suyun bir kısmını kayısıların üzerine gezdirin üzerlerine kuş üzümü serperek süsleyin (isterseniz hindistan cevizi veya antep fıstığı da kullanabilirsiniz)
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.