Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuç, reçeli, ustatarifi, ümit

Havuç Reçeli (Ümit Usta)Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Reçeli (Ümit Usta)Tarifi



Havuç reçeli (Ümit Usta)tarifi

Malzemeler:
1 kg havuç
1,250 g toz şeker
2 orta boy elma
2 orta boy greyfurt
Yarım su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı sirke veya limon suyu

Hazırlanısı
Havuçların ve elmaların kabuklarını soyarak ayrı ayrı kaplara rendeleyin Greyfurt ve portakalların suyunu sıkın Havuçları 1 bardak su ile pişirmeye başlayın Yumuşayınca önce elma rendesini, daha sonra da greyfurt ve portakal suyunu tencereye ilave edin Suyu azalınca şeker katıp pişirmeye devam edin Sirkeyi de ilave edip son kez karıştırarak ocaktan indirin Soğuduktan sonra kavanozlara doldurup servis edin

zaman

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.