Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
parfesi, tarifi, yanardag

Yanardag Parfesi Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yanardag Parfesi Tarifi



Yanardag parfesi tarifi

Malzemeler
1 paket Ülker pötibör bisküvi,
1 adet Ülker pötibör kakaolu bisküvi,
2 adet yumurta,
4 yemek kaşığı tozşeker,
1 adet Ülker Şekerli Vanilin,
2 kaşık Ülker kakao,
1 çay bardağı fındık kırığı,
2 poşet Ülker İçim krem şanti,
1 bardak İçim süt,
1 paket çikolata sosu

Hazırlanışı
Yumurta, tozşeker ve vanilya birlikte çırpılır Ayrı bir kapta krem şanti ile bir bardak süt çırpılır Bu iki karışım birbirlerine karıştırılır içine sırasıyla kakao, fındık kırığı ve ufalanmış bisküviler ilave edilir Bu karışım iyice karıştırıldıktan sonra uygun bir pasta kabına döşenir ve bir gece buzlukta bekletilir Servise sunulacağı zaman üzerine hazırlamış olduğumuz çikolata sosunu dökeriz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.