Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bavarez, çilekli, tarifi

Çilekli Bavarez Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çilekli Bavarez Tarifi



Çilekli Bavarez Tarifi

400 gram çilek

4 adet jelatin

2 adet yumurta akı

1 su bardağı şeker

Süslemek için:

Çilek

Jelatinleri sıcak suda eritin Çileği püre haline getirin Yumurta aklarını şekerle birlikte kar haline gelene dek çırpın Jelatin ve çilek püresiyle karıştın Dört adet küçük sufle kabına bu karışımı dökün 3 saat kadar buzdolabında bırakıp, donmasını bekleyin Birkaç saat sonra yuvarlak bir tabağa ters çevirip, çıkarın Çileklerle süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.