Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bisküvi, tarifi, yonga

Yonga Bisküvi Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yonga Bisküvi Tarifi



Yonga Bisküvi Tarifi

400 gr elenmiş un
250 gr pudra şekeri
200 gr yağ
4 yumurta
1/4 çay kaşığı vanilya
1/2 çay kaşığı rende limon kabuğu

Küçük çukur bir kaba pudra şekeri, yağ, limon kabuğu, vanilyayı koyup ağaç bir spatula ile 4-5 dakika karıştırarak krema gibi köpürtünüz ve karıştırarak teker teker yumurtaları ilâve edip yediriniz ve bir dakika daha karıştırıp unu ilâve ederek karıştırarak yediriniz Bisküvi hamurunu ucunda 1 santim kutrunda düz bir düğ bulunan sıkma torbasına doldurunuz Hafif yağlanmış ve püskürtülür gibi un serpilmiş bir tepsiye kalın kalem gibi 10 santim uzunluğunda ikişer santim ara ile sıkınıız ve ortadan hızlı 200 derece fırında beş - altı dakika pişirip fırından çıkarınız ve alt üst çeviriniz Altı üst olarak servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.