Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaysılı, kuru, tarifi, tirit

Kuru Kaysılı Tirit Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Kaysılı Tirit Tarifi



Kuru Kaysılı Tirit Tarifi

1 tane limon

300 gram kuru kayısı

2,5 su bardağı şeker

2 su bardağı su

3 dilim ekmek

Kayısıları yıkayınız Tencereye su ile beraber koyunuz 12 saat bırakınız Saldığı suyu alınız Tepsiye ekmekleri diziniz, üzerine kayısılı suyu dökünüz Diğer bir tarafta, başka bir kapta kayısılarla suyu ve şekeri şurup kıvamına gelene kadar kaynatınız İçine limon sıkınız Elde edilen şurubu, kayısı suyu ile ıslanmış ekmeklere dökünüz, soğutarak servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.