Waffle Pastası Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Waffle Pastası TarifiWaffle Pastası Tarifi Malzemeler 2 paket Waffle Yarım kutu kırmızı jöle ( Rote Grütze) 1 paket çilekli krema (Erdbeer-Sahne) 800 ml çiğ krema (sahne) Tüm malzemeler Türkiyede bulunur mu bilmiyorum ama Almanyada yaşayan arkadaşların çok kolay bulabilecekleri malzemeler Mutlaka denemelisiniz, çok beğeneceksiniz, bundan eminim ;-))Hazırlanışı Erdbee-Sahneyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlıyoruz Borcama bir kat waffle diziyoruz Üzerine Erdbeer-Sahnenin yarısını yayıyoruz Üzerine bir kat waffle diziyoruz Geri kalan Erdbeer-Sahneyi yayıyoruz En üst katına Rote Grützeden yayıyoruz 5-6 saat buzdolabında beklettikten sonra servise hazır Afiyet olsun
|
|
Waffle Pastası Tarifi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Waffle Pastası Tarifialmanyada olduğunu biliyorum evet sorun olan türkiye de de bulup bulamıcamızz ![]() ![]() ?waffeli hic görmedim burda sanırım waffel makinası olan bunu yapabilir![]() ![]() almanyada bu pastayı cok kolay bi şeklilde yapıyordum ama buraya gelince bulamadığım icin yapamıyorum artık Türkiye de nerde bulabilirimm bilen varsa paylaşsın ltf
|
|
|
|