![]() |
Ahududulu Tepsi Pastası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahududulu Tepsi Pastası TarifiAhududulu Tepsi Pastası Tarifi 50 gr ![]() 150 gr ![]() 1 tatlı kaşığı ahududu reçeli 450 gr ![]() 600 gr ![]() 200 gr ![]() 100 gr ![]() 1 adet çubuk vanilyanın özü 1 adet yeşil limonun kabuğu Keki için, 250 gr ![]() 200 ml ![]() 200 gr ![]() 1 paket şekerli vanilin 1 adet limon kabuğu rendesi 5 adet yumurta 375 gr ![]() 1 paket kabartma tozu Fırını 200°C'ye ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kremayı bir karıştırma kabına alıp kanştınn ![]() ![]() Şeker, şekerli vanilin ve limon kabuğu rendesini ekleyip hafif katılaşıncaya kadar çırpın ![]() ![]() ![]() 75 gr ![]() ![]() Hamuru yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dökün ![]() ![]() ![]() Pişirdiğiniz hamuru tepsinin içinde soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|