Tencereye 2 litre süt koyup kuvvetli ateşe sürünüz Kaynamaya başlayınca 500 gram şeker koyup karıştırdıktan sonra tencereyi orta ateşe çekiniz 255 gram sağudane ilâve edip helmesi dökülünceye dek tahta kepçe ile bir süre karıştırınız Pişince indirip tabağa boşaltınız, soğuyunca üzerine ceviz serpip servis yapınız
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.