![]() |
2 Katlı İspanaklı Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Katlı İspanaklı Pasta2 Katlı Ispanaklı Pasta Malzeme : pasta keki için: 4 yumurta 1 ![]() ![]() 1 p ![]() 1 p ![]() 1 su b ![]() 2 ![]() ![]() Kreması için: 3 su b ![]() 4 çorba k ![]() 1 yumurta sarısı 1 su b ![]() 1 tatlı k ![]() Kremşantisi için: 1 paket kremşanti 1 ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı : Ispanaklı pastanın kekine koyacağnız püreyi hazırlayın ![]() ![]() Ispanakların rengi dönmeye başalayınca sıcak sudan alıp soğuk suya atarak şoklayın ![]() doğrayıcıdan geçirerek püre haline getirin ![]() köpük köpük olana kadar iyice çırpın ![]() ![]() ekleyerek kek hamurunu elde edin ![]() ![]() olan büyük çembere diğerinden biraz daha fazla hamur koyun ![]() ![]() Kekler pişerken kremasını hazırlayın ![]() ![]() Ceylan gözü oluncaya kadar pişirin ![]() ![]() daha sora keki ortadan ikiye keserek üzerini krema ile kaplayın ![]() ile sıvayın ![]() ![]() ![]() küçük olan keki üzerine yerleştirin ![]() tarafına yapıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|