Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dondurmalı, güllaç, pudingli

Dondurmalı Pudingli Güllaç

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurmalı Pudingli Güllaç



Malzemeler:
1 paket Carte dOr Vanilyalı Puding
2,5 su bardağı süt
1 su bardağı dövülmüş ceviz
Güllaç için :
10 adet güllaç yaprağı
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
Dilim başına 1 top Carte dOr Sütlü Çikolatalı Dondurma Çikolata Parçalı
Yapılışı:
1- Carte dOr Vanilyalı Pudingi tarifine uygun şekilde yapın ve ılınması için kenara alın (kabuk bağlamaması için ara sıra karıştırın)
2- Şeker ve sütü sos tenceresinde karıştırarak ısıtın, şeker tamamen eriyince ocaktan alın
3- Geniş bir orta boy bir borcama ilk güllaç yaprağını koyun (kenarlarından taşacaktır bu nedenler kenarları kırıp içine döşeyin) Sütten 1 kepçe alarak azar azar yaprağı ıslatın 5 yaprağa da aynı işlemi uygulayın
4- Hazırladığınız pudingi güllaç yapraklarının üzerine yayın, ceviz kırıklarını serpin Kalan 5 yaprağı da tek tek üzerine döşeyip süt ile ıslatın
5- Hazırladığınız güllacı buzdolabına alın 1 gece dinlendirin
6- Servis etmeden önce fıstık ve taze meyvelerle süsleyin ve 1 top dondurma ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.