![]() |
Üzümlü Şekerleme Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Şekerleme TarifiÜzümlü Şekerleme Tarifi Kullanılacak malzeme (her üzüm salkımı için): 6 kaşık tozşeker, 3 kaşık su, 1 kaşık sirke, 1 kaşık zeytinyağı ![]() Yapılışı: Üzüm taneleri salkımdan ayıklanır, yıkanır ve kurulanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Üzümlü Şekerleme Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Şekerleme TarifiÜzümlü Şekerleme Tarifi Üçer beşer taneli üzüm salkımları düzenleyerek bunları iplik ile bağlayınız ![]() Sonra şekeri yakmadan akide kıvamına getirip bir miktar bekletiniz ![]() ![]() Salkımları bir yere asarak soğumaya bırakınız ![]() Soğuyunca tanelerini ayıklayıp tabağa düzgünce diziniz ![]() |
![]() |
![]() |
|