Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestaneli, tarifi, tiremisu

Kestaneli Tiremisu Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Tiremisu Tarifi



Kestaneli Tiremisu Tarifi

1 adet kakaolu hazır pastaban
1,5 su bardağı süt
1 çorba kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı pirinç unu
6 adet kestane şekerlemesi
1 paket labne peyniri
Islatmak için:
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı garanül kahve
1 tatlı kaşığı şeker
Üzeri için:
1 çorba kaşığı kakao

Süt, şeker, nişasta, pirinç unu orta ateşte bişirilir Ateşten almadan önce ufalanmış kestane şekeri eklenir Mikserle şekerler dağılana kadar çırpılır Sonra labne eklenir ve birkaç dakika daha çırpılır Islatma malzemesi karıştırılır İlk kat pandispanyanın üzerine gezdirilir Sonra kremanın yarısı sürülür Üzerine kahveli karışımla ıslatılmış ikinci kat pandispanya konur ve kalan krema üzerine ve kenarlarına sıvanır En son kakao üzerine elenir Buzdolabında 2 saat kadar dinlendirildikten sonra servise sunulabilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.