Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asılma, eğlenceli, işte, parçalar

Asılma Bana! İşte Eğlenceli Parçalar...

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Asılma Bana! İşte Eğlenceli Parçalar...

Asılma Bana! İşte Eğlenceli Parçalar

Kimi zaman pratik bir şekilde hayat kurtaran, kimi zaman da sadece göz okşayan ufak detaylar bulduk bu ay sizler için Hepsi de tavandan kolaylıkla asabileceğiniz ve tüm mekanlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz eğlenceli parçalar

Oturma odasına sanatsal bir yaklaşım Keyif ve okuma köşenize ufak bir dokunuşla bambaşka bir hava kazandırabilirsiniz
Beyaz koltik: dresuar: Mudo Consept Tablo: Dank Demlik: kırmızı vazo: kase: Habitat Ahşap süs: IKEA
Bir ipin ucuna bağlayacağınız keçe çiçek formları ile her dem baharı yaşayın
Çocuğunuzun yatağının hemen üstünde tatlı tatlı sallanan pandalar onun da tatlı bir uykuya dalmasını sağlayacak Çocuk olmaktan vazgeçmediyseniz, kendi yatağınızın üstüne de monte edebilirsiniz
Pandalı tavan süsü: Nest Tek kişilik nevresim takımı: kase: IKEA Pembe tepsi: Habitat Kupa: Mudo Concept

İster evde, ister ofiste unutulmaması gereken notları ya da yüzleri hatırlamanın şık yolu Mandallı tel notluk: Nest
Beyaz patine kuş kafesleri ve ahşap sarkıtlar ile keyifli köşeler düzenleyebilirsiniz
Oldukça havalı ve ucuz bir dekoratif fikir Sizin ve misafirlerinizin favori köşesi olacak burası
İşte hayat kurtaran bir çözüm Yatak odasında hem renkli ve sempatik bir görünüm elde edin, hem de dağınıklığı ortadan kaldırın
Askılı kumaş cepler: koltuk örtüsü: IKEA Sandalye: Dank Parfüm şişeleri: Mudo Concept

Tavandan asılan hortum şeklinde aydınlatma: IKEA Beyaz koltuk: MVoice Yumurta aydınlatma: Bakara Beyaz halı: Step
Farklı form ve boyutlardaki çiçek desenli sarkıtlar özellikle pencere önlerinde fark yaratmanızı mümkün kılabilir
Bu mavi ahtapot, rengarenk düzenlenmiş bir mutfağa çok yakışacak Yemek yerken sevdiklerini de karşısında görmek isteyenlere
Ahtapot not askısı: çiçekli büyük tabak: yeşil kase: cam tabaklar: cam bardak: IKEA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com