![]() |
Evi Değiştirmek İstiyorum Ama Kararsızım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evi Değiştirmek İstiyorum Ama KararsızımEvi değiştirmek istiyorum ama kararsızım Evinizin havasını değiştirmek istiyor fakat ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Banyonuzdaki veya yatak odanızdaki aynaya biraz değişik bir hava vermek ister misiniz? O zaman işe aynalardan başlayabilirsiniz ![]() Çiçeksi bir dokunuş Eğer aynanız yeteri kadar büyükse çerçeve şeklinde bir süsleme yapabilirsiniz veya daha küçük aynalar için, bir kenarına minik bir çiçek kondurabilirsiniz ![]() ![]() Daha önceden aynanıza boyayacağınız şekle karar verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Romantik izler Banyoya her girdiğinizde kalplerle bezeli romantik bir aynada kendinizi seyretmek isterseniz önerimize kulak verin ![]() ![]() ![]() Etnik esinti Evinizin bir odasını etnik izlerle yenilemek istiyor, fakat çok da abartıya kaçmaktan çekiniyorsanız; abartısız ve fazla aksesuara gerek duymaksızın kullanabileceğiniz ve etnik izleri odanızda taşıyabileceğiniz tek aksesuar aynadır ![]() Hal böyle olunca biz de sizlere etnik izler taşıyan bir ayna hazırlamaya karar verdik ![]() ![]() Her bölümü ayrı ayrı cam boyaları ile boyayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akvaryum gibi Evinizde hep bir akvaryum istediniz ama balıklara bakmak size zor geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi birkaç yosunu da balıkların üzerinden geçerek boyayın ![]() ![]() ![]() Daha fazlasını mı istiyorsunuz? Eğer uyuma çok önem veren biri iseniz, bu projeyi biraz daha geliştirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı işlemi cam kapılarınız için de uygulayabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|