22 Edirne |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
22 EdirneEdirne Gece ![]() Edirne Şehitlik ![]() Edirne Şükrü Paşa Anıtı ![]() Edirne Selimiye Camisi ![]() Edirne Pehlivanlar ![]() |
|
22 Edirne |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
22 EdirneEdirne Şimdiye kadar gezip gördüğüm yerlerin en güzeli Temiz havası müthiş tarihi anlatılamaz yerleri gezip görülesi bir yer kısaca Şükrü paşa anıtını selimiye camisini şehitliğini muhakkak görmelisiniz Hele o şükrü paşayı görünce şok geçiriceksiniz Bu kadarcık yerdenmi kurtardılar burayı diye Öyle bir atmosferi varki anlatılamaz
|
|
22 Edirne |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
22 EdirneBoşuna Osmanlı serhat şehir dememiş Edirne için Benim de görmeyi istediğim yerlerin başnda geliyor Sayende küçük bir Edirne turu yapmış gibi oldum
|
|
22 Edirne |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
22 EdirneOğlumun doktorunun orda olması sebebiyle her ay gittiğimiz bir şehir ![]() ![]() Mükemmmel etkileyici bir yanı var![]() insanı büyülüyor adeta![]() ![]() Giden arkadaşlara kervansarayı kapalı çarşıyı ve EDİRNE CİĞERİNİ tavsiye ediyorum![]() ![]() ![]() Gerçekten Harika ![]() ![]() ![]()
|
|
22 Edirne |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
22 Edirnejeriko´isimli üyeden Alıntı Boşuna Osmanlı serhat şehir dememiş Edirne için Benim de görmeyi istediğim yerlerin başnda geliyor Sayende küçük bir Edirne turu yapmış gibi oldum![]() Resimlerin devamı olucak bu başlangı
|
|
|
|