Pepee'yi Kim Seslendiriyor |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorPepee'yi seslendiren Ayşe Şule Bilgiç |
10-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorKıraçın eşi diye biliyorumGönülçelende dikkatimi çekmişti |
10-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim Seslendiriyorpepede hani ekrandan konuşan varya şuşu sanırım omu bu yoksa pepenin kendisimi şuşu konuşunca hep çağlayağmur aklıma geliyor türkçeyi düzgün kullanışından olsa gerek |
10-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim Seslendiriyorkoca koca insanlar bile artık çizgifilmleri ezbere bilio gerçekten çocukları o kadar çok tv e mahkum eder oldukki yok konusan araba yok cayuu yok pepe çocuklar çizgi karakterlerle bütünleştiler bizim zamanımızda bi susam sokağı vardı oda saati belli 7/24 çıkmıyordu ve eğitici bir yapımdı kalan süreler sokaklarda oynayarak dolu dolu geçerdi bazen üzülüyorum 4 yasındaki yeğenim okuma yazma bilmiyor ama evde pc oyunları oynuyor evde yapılacak ne varsa çocuklara sunuyoruz gerçekten vahimm |
10-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorEvet bu bayan Kıraçın adına besteler yaptığı AyşesiGüzel bayan ama deyer yani |
10-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorKızıl_Mavi´isimli üyeden Alıntı koca koca insanlar bile artık çizgifilmleri ezbere bilio gerçekten çocukları o kadar çok tv e mahkum eder oldukki yok konusan araba yok cayuu yok pepe çocuklar çizgi karakterlerle bütünleştiler bizim zamanımızda bi susam sokağı vardı oda saati belli 7/24 çıkmıyordu ve eğitici bir yapımdı kalan süreler sokaklarda oynayarak dolu dolu geçerdi bazen üzülüyorum 4 yasındaki yeğenim okuma yazma bilmiyor ama evde pc oyunları oynuyor evde yapılacak ne varsa çocuklara sunuyoruz gerçekten vahimm tespit doğruTv ye mahkum yeni bi nesil yetişiyorSokaktan arkadaşlıktan uzakPaylaşım sıfırSıkıntı |
10-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim Seslendiriyorben de izliyorum)çok seviyorum seslendireni de biliyordum teşekkürler güzel paylaşım olmuş |
10-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorBüyümeyenlerde var böle tabi |
10-29-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim Seslendiriyorevet varşeker kız candy)ve pepe) |
10-29-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorPepe kim desem çok mu cahil kaçarım? |
10-29-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim Seslendiriyorpatik´isimli üyeden Alıntı Pepe kim desem çok mu cahil kaçarım? Aynen |
10-29-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim Seslendiriyorbuyrunuz pepe benim oğlan pektE takmıyor bunu ama denk gelince mecburen izliyorum ama dizilerim var tabii ben10 generator rex samurai jack megas xlr bunları tekte olsam izliyorum alışkanlık yaptı |
10-29-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorBu konuyu açan çok kötü düştü dilime |
10-29-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pepee'yi Kim SeslendiriyorÇok şey kaçırmışım |
|