Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ekmek, kızartması, otlu, tarifi

Otlu Ekmek Kızartması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Otlu Ekmek Kızartması Tarifi



2 ekmek hamuru

5 adet taze soğan

6 dal dereotu

1 çay kaşığı kekik

6 çorba kaşığı zeytinyağı

Kızartmak için sıvı yağ

Ekmek hamurunu bir kaba alıp üzerine kıyılmış dereotu ve taze soğanı koyup yoğurun Üzerine zeytinyağı ekleyip yedirin Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp halka şekline getirin ve kızgın yağda kızartın İster peynirle isterseniz de sade servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.