Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kirlane, tarifi

Kirlane Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kirlane Tarifi



KIRLANE

MALZEMELER

1 büyük kase su
1 çay bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı sıvıyağ
alabildiği kadar un
100 gr beyaz peynir
1/2 paket tereyağ veya bitkisel margarin

HAZIRLANIŞI

Su, yumurta, sıvıyağ, yoğurt ve tuzu bir kapta karıştırın Koyu kek hamuru kıvamına gelecek şekilde un ilave edin İyice karışan hamuru yağlanmış orta boy tepsiye dökün 200 Dereceli fırında kızarana kadar pişirin Fırından çıktığı gibi hemen bir çatal yardımıyla çapalar gibi hamuru tırtıklayın Erittiğiniz tereyağını çapalanan hamurun üzerine dökün Peyniri de ufalayarak en üste dökün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.