1 kg un
20 gram yaş maya
1 çay kaşığı tozşeker
1 su bardağı su, tuz
İçi için:
4 adet konserve enginar
250 gram tavuk göğsü
3 çorba kaşığı sıvıyağ
4er adet domates ve
sivribiber
300 gram mantar
Yarım limonun suyu
Karabiber, pulbiber
MAYA ve tozşekeri suda eritin Un ve tuzu bir kaseye alın Mayalı suyu ilave edip kulak memesinden yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun Üzerini nemli bir bezle örtün ve 1 saat dinlendirin Hamurdan 4 adet portakal büyüklüğünde parça koparın Her bir hamur parçasını unla birlikte açıp istediğiniz şekli verin İçi için enginarları kuşbaşı doğrayın Küp doğranmış tavuk göğsünü sıvıyağda kavurun Küp doğranmış domates ve sivri biberi ilave edip 2-3 dakika daha kavurun Ocağın altını kapatıp karabiber ve pulbiber ekleyin Mantarı limonlu suda 15 dakika haşlayın ve süzün Bütün malzemeyi karıştırıp, açtığınız hamurların üzerine pay edin Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri ve kekik serpin Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üstleri ve altları kızarana kadar pişirin Üzerlerine tereyağı sürüp, sıcak olarak servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.