Bir buçuk kilo elenmiş unu, tuz, 6 yumurta ve su ile iyice yoğurunuz Biraz kalınca ve tepsinin boyunda 20 adet yufka açınız Kenarlı tepside birer birer tereyağı ile kızartıp kevgire alınız Süzdükten sonra, yarısını aralarına koyu paça suyu serperek kenarlı tepsiye sıra ile diziniz Çok iyi pişmiş paçaları kemiklerinden ayırıp üzerine bolca döşeyiniz Kalın yufkaların aralarına paça suyu serperek dizip fırına sürünüz İyice pişince üzerine limon suyu gezdiriniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.