![]() |
Elmali Ştrudel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmali ŞtrudelELMALI ŞTRUDEL Hamuru için bütün malzemeyi bir kabın içine koyun ve mikser veya çatal ile 3 dakika çırpın ![]() Unlanmış bir yerde hamuru 2 dakika enine ve boyuna doğru çekin ![]() Elmaları 1 cm ![]() ![]() Büyük bir bezi unlayın ![]() ![]() Hamurun üzerine ısıtılmış bir kap kapatarak 30 dakika bekletin ![]() Hamuru pasta fırçası ile yağlayın ![]() ![]() Ruloya nal şekli vererek yağlanmış tepsiye yerleştirin ![]() ![]() Rulonun üzerini yağlayın ![]() ![]() Kalın dilimler halinde keserek servis yapın ![]() Not: Ştrudel elmadan başka bir çok meyva ile de yapılabilecektir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|