Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börek, etli, milföylü, tarifi

Etli Milföylü Börek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Milföylü Börek Tarifi



Etli Milföylü Börek Tarifi

15 adet Feast Milföy hamuru
750 g kuzu kuşbaşı (yağsız)
250 g haşlanmış Feast Bezelye
2 adet havuç
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı doğranmış dereotu
1 yumurta sarısı
Çörek otu

Etleri yıkayıp tencereye koyun Etler bıraktığı suyu çekene kadar ara sıra karıştırın, tencereye Feast Bezelyeyi, tuz, karabiber, kekik, dereotunu ekleyin ve kapağı kapalı olarak pişirin Havuçların kabuklarını soyun, bezelye büyüklüğünde küpler halinde doğrayın ve pişmekte olan etin üzerine ekleyip 2-3 dakika karıştırarak kavurun Ateşi söndürüp etin soğumasını bekleyin Feast Milföyü tepsiye tek sıra halinde dizin Hamurların ortasına bir yemek kaşığı etli harçtan koyun ve bohça gibi kapatın Kat yeri alta gelecek şekilde tepsiye aralıklarla dizin Üzerlerine yumurta sarısı sürüp üzerine çörek otu serpin Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.