Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dantelleri, peynir, tarifi

Peynir Dantelleri Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynir Dantelleri Tarifi



Malzemesi:
3 bardak elenmiş un,
1,5 çay kaşığı tuz,
1 çırpılmış yumurta,
1 bardak margarin,
3 çorba kaşığılimon suyu,
buz suyu,
1,5 bardak ince rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanışı:
Un ve tuzu birlikte eleyin Yağı keserek ilâve edin Limon suyuyla karıştırılmış yumurta katıp hamuru toplamaya yetecek kadar buz suyu koyun Hamuru yarım santim kalınlığında açın Yarısına rendelenmiş peynir serpin İkiye katlayarak kenarlarını bastırın, tekrar açın Yarısına peynir serpip katlayın ve bir defa daha açın Yani hamur üç defa açılmış olur Baklava şeklinde kesin Yağlanmış tepsiye koyarak sıcak fırında 10 dakika pişirin Hemen servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.