Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çörek, otlu, tarifi

Otlu Çörek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Otlu Çörek Tarifi



Otlu Çörek Tarifi

Malzemeler:
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
Yarım demet maydanoz
2 dal taze soğan
Yarım demet dereotu
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un

Hazırlanışı:

Margarini eritin Yoğurma kabına yoğurt, sıvı yağ, yumurta beyazı, margarin ve ezilmiş beyaz peynir koyup karıştırın Maydanoz, dereotu ve taze soğanı ince kıyın Karışıma ilave edin Tuz, kabartma tozu, aldığı kadar un ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun Hamuru 20 dakika yaş bez altında dinlendirin Cevizden büyük parçalar koparıp yuvarlayın Yağlanmış fırın tepsisine dizin Üzerlerine yumurta sarısı sürün 180 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.