Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bisküvi, sütlü, tarifi, tuzlu

Sütlü Tuzlu Bisküvi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sütlü Tuzlu Bisküvi Tarifi



Sütlü Tuzlu Bisküvi Tarifi

Malzemesi:

2 çay bardağı un
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı eritilmiş margarin
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı su

Hazırlanışı:

Unu, kabartma tozunu ve tuzu karıştırıp eleyin Margarini yavaş yavaş ilave edin Sütü ve suyu katarken hamuru devamlı yoğurun Yumuşak bir hamur meydana gelmelidir Süt ve su yumuşak bir hamur için yeterli olmazsa, biraz daha süt ilave edebilirsiniz Unlanmış hamur tahtasının üzerinde hamuru 1,5 cm kalınlığında açın Çeşitli bisküvi kalpları ile hamurdan parçalar kesip, yağlanmış tepsiye dizin ve sıcak fırına koyarak 12-15 dakika kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.