![]() |
Delioğlan Sarığı (Börek) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delioğlan Sarığı (Börek) TarifiDelioğlan Sarığı (börek) Tarifi Malzemeler 4 Su Bardağı Un 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Adet Yumurta Ilık Su, Tuz 1 Çay Kaşığı Nişasta 8 Çorba Kaşığı Tereyağı 250 gr Beyaz Peynir ![]() Yemegin Yapilisi Unu derin bir kaba eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 adet beze koparın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer yufkaları da rulo şeklinde sarın ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Delioğlan Sarığı, bayramlarda Safranbolu?da konuklara ikram edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Delioğlan Sarığı (Börek) Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delioğlan Sarığı (Börek) Tarifitarif icin tesekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Delioğlan Sarığı (Börek) Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delioğlan Sarığı (Börek) TarifiDelioğlan Sarığı Tarifi Malzemeler :
Karıştırma kabına 4 su bardağı buğday unu alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açtığınız hamurların içine peynirli iç harçtan paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|