Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırında, sülün, tarifi

Sülün Fırında Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sülün Fırında Tarifi



3 adet sülün

4 çorba kaşığı Teremyağ

1 kahve fincanı su

1/2 adet limon

Tuz

Sülünlerin tüylerini yolarak içlerini temizleyin ve tütsüleyin Üstünü ovarcasına tuzlayarak limonlayın Sonra da ayaklarını gerisine geçirerek bir tepsiye koyun 1 kahve fincanı su ile 4 çorba kaşığı da yağ ilave edin Sonra tepsiyi kızgın fırına sürerek her 5 dakikada bir içindeki yağdan kaşıkla alarak sülünlerin üzerine dökmek suretiyle sülünleri 25-30 dakika arasında pişirin Sülünler iyice kızarıp da pişmiş bir hal alınca, fırının sıcaklığını azaltın ve tepsideki sülünlerin üstlerine bir tabak kapatın Sonra da tepsiyi fırından alarak bunları uzunluklarına doğru ortalarından ikiye kesin ve bir tabağa yerleştirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.