![]() |
Balığın Sucuğu Ve Kebabı Da Yapıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balığın Sucuğu Ve Kebabı Da YapıldıBalığın Sucuğu ve Kebabı da Yapıldı Çanakkale'de bir kadın aşçı, orkinos balığının etinden sucuk, kılıç balığından ise kebap yaptı ![]() Kentteki bir balık lokantasının aşçısı olan Fatoş Yıldız, ekonomik sıkıntılar nedeniyle 1995 yılından bu yana sektörde sürdürdüğü lokanta işletmeciliğini bırakmak zorunda kaldığını söyledi ![]() Son 4 yıldır mutfakta görev yapmaya başladığını belirten Yıldız, ''Bu işin mutfağına zaten yabancı değildim ![]() ![]() ![]() ''BALIKTAN PASTIRMA, DÖNER, SUCUK VE KEBAP DA YAPILIR'' Fatoş Yıldız, çalıştığı lokantada yeni bir konsept ortaya koyduklarını, bu kapsamda balık çeşitlerinin yanı sıra balık sucuğu ve kebabını da müşterilerine sunmaya başladıklarını belirterek, şöyle konuştu: ''Kırmızı etle üretilebilen her şey, bana göre balıkla da yapılabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokantanın işletmecisi Yılmaz Taşar ise klasiklerin dışına çıkıp, yenilikçi olmanın insanlara her zaman kazandırdığını savunarak, şöyle devam etti: ''Fatoş hanım, bize balık sucuğunu önerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balığın Sucuğu Ve Kebabı Da Yapıldı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balığın Sucuğu Ve Kebabı Da Yapıldıevet biz balık köftesi yapmıştık pazarda gayet güzel oluyor sonuçta et olduğuna göre sucuk ve kebabının olması da normal bi durum |
![]() |
![]() |
|