Bamyalı Tavuk Kanadı Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bamyalı Tavuk Kanadı TarifiBamyalı Tavuk Kanadı 1 kilo tavuk kanadı 500 gram taze bamya 2 adet domates 2 adet soğan Yarım kaşık salça 4 diş sarmısak 1 adet limon suyu Tuz Karabiber Maydanoz Yarım bardak ayçiçek yağı Tavuk kanatlarını temizleyip tencereye koyun Yağı üzerine dökün Altını yakıp biraz kızartın Soğanı soyup doğrayın ve biraz daha kavurun 10 dakika kadar Domatesi soyup, doğrayın Biberi de doğradıktan sonra tuzu koyun Ayıklanıp yıkanmış bamyaları ilave edip 30 dakika daha pişirin Limonu sıkın ve indirin Yanına pilav ve cacık servis yapın |
|