Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balık, kızartma, tarifi

Balık Kızartma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Kızartma Tarifi



Balık Kızartma

Sindirimi, kolay, lezzetli bir balık tavası yapmak için yağsız balık tercih edilmelidir Yağlı balık kızartıldığı takdirde sindirimi güçtür Kızartma işlemini derin bir kapta ve bol yağda yapmalıdır
Balığı düzgün kızartmak için mutlaka üzerini kaplamak lâzımdır
Kaplama yapacgk^gereçler şunlardır :
Un, Yumurta, Galeta tozu, (ayrıca Un ve yumurta karışımı sulu bulamaçtan yapılır)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.