Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
budu, kesme, kızartılmış, yöntemi

Kızartılmış Budu Kesme Yöntemi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızartılmış Budu Kesme Yöntemi



Kızartılmış budu kesme yöntemi

Budu sol elinizle ucundan tutup kaldırınız Kalçasından başlayıp tuttuğunuz yere kadar derinliğine eğri ve ince dilimler kesiniz I Her dilinu kestikçe bıçağı derin olarak budun ortasındaki kemiğe doğru kaydırarak büsbütün kesip çıkarınız Sonra çeviriniz, öbür tarafını da aynı tarzda dilim dilim keserek çıkarınız Budu böyle kesmenin nedeni ve faydası şudur : But, kalınlığına göre bir derecede pişmez Dışı çok pişmiş olduğu halde, içi henüz kanlı ve oranla az pişmiş bulunur Bu tarzda kesilirse kararında kızarmış ya da az pişmiş dilimler oluşur Az pişmiş seven azından, kararında kızarmış seven ondan yer

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.