Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
içli, malsuka, tarifi

İçli Malsuka Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İçli Malsuka Tarifi



İçli Malsuka

2 çorba kaşığı tereyağı
su
tuz
biber
kızartma için yağ
8 hazır malsuka
250 gr kıyma (kuzu sığır karışık)
maydanoz
1 soğan

Soğanı ince kıyın, maydanozları yıkayın, ince kıyın Bir tencere içine 2 çorba kaşığı tereyağı koyup kızdırın, içine soğanı ve kıymayı atarak beraberce kavurun, pişince maydanozu ekleyin 2 dakika karıştırıp ateşi kapatın Hazırladığınız içi, hazır malsuka yufkalarına koyup yarım daire şeklinde katlayın Malsukaları, kızgın yağda iki taraflı kızartıp servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.