Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
macar, tarifi, turşusu

Macar Turşusu Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Macar Turşusu Tarifi



Macar Turşusu Tarifi

MALZEMELER;

1 kilo taze kabak,yarım kilo kuru soğan,250gr kırmızı biber,250gr yeşil biber, yarım litre üzüm sirkesi,yarım litre su,1 tane limon,yarım litre elma suyu,1 tatlı kaşığı hardal hohumu,2 dal dereotu,1 tatlı kaşığı tane karabiber ve tuz

YAPILIŞI;

Yarım litre suya elma suyunu,elma sirkesini,limonun suyunu ve tuzu ilave edip kaynatınKaynayınca doğranmış kabağı,doğranmış soğanı(piyazlık olacak),kırmızı biberi,yeşil biberide içine atınHepsi kaynamaya başlayınca 8 dakika daha kaynatınHardal tohumunu unutmadan ilave edip,sıcakken kavonoza koyunkapağını iyice kapatın2-3 hafta sonra yenilebilirAFİYET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.