![]() |
Kaliteli Taze Kaşar Peyniri Nasıl Anlaşılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaliteli Taze Kaşar Peyniri Nasıl AnlaşılırPeynirin; protein, kalsiyum ve vitamin değerleri açasından zengin bir besin maddesi olduğu biliniyor ![]() Peynirin; protein, kalsiyum ve vitamin değerleri açasından zengin bir besin maddesi olduğu biliniyor ![]() 40 yılı aşkın bir süredir, ürün çeşitlerini sürekli geliştirerek, doğal yöntemlerle üretim yapan Kervan Süt Ürünleri fabrika müdürü Bilal Sabit, taze kaşar peyniri satın alırken dikkatli olunması gerektiğini konusunda tüketicileri uyarıyor ![]() Üretim maliyetlerinin sürekli artması ve kâr marjlarının ciddi anlamda düşmesi sebebiyle bir çok firmanın maliyetlerini düşürme yoluna giderek, eritme kaşar yani kuru haşlama üretimine yöneldiğini belirten Bilal Sabit; "Kervan Süt Ürünleri olarak kaşar peynirinin doğal tekniği olan, sulu haşlama tekniğiyle üretime devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() Bilal Sabit, tüketicinin üretim tekniklerini bilmediğinden, raftaki iki ürün arasındaki farkı bilmemesinin doğal olduğunu söylüyor ![]() ![]() Tüketicinin kaliteli taze kaşar peynirini seçerken; sert yapılı, kendine has kokulu, süt tadında ve sarımsı renkte olmasına dikkat etmesi gerekiyor ![]() ![]() Milliyet |
![]() |
![]() |
|