Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurması, kömeç, tarifi, şanlıurfa

Kömeç Kavurması Tarifi (Şanlıurfa)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kömeç Kavurması Tarifi (Şanlıurfa)



1 Kg Ebegümeci

2 adet Kuru Soğan

1 tatlı kaşığı Biber Salçası

1 çay bardağı Zeytinyağ

Tuz

Kırmızı Biber

İnce ince çentilmiş soğanlar zeytinyağında hafifçe pembeleştirilir İçine biber salçası katılarak öldürülür Tuz ve sonra da ince ince doğranmış ebegümeci eklenir Ateş kısılır Kavrulmaya devam edilir En son kırmızı biber eklenir Soğuk servis yapılır Limon ve nane ile süslenir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.