![]() |
Kuzu Sırtının Kesilişi Nasıl Olmalı ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Sırtının Kesilişi Nasıl Olmalı ?Kuzu Sırtının Kesilişi Nasıl Olmalı ? Düz bir kemik üzerinde duran ve kemikli bir bölme ile ayrılmış iki küçük ve uzun et yığını halinde görünür ![]() ![]() ![]() 1) Bıçağın ucunu kemik bölmelerin üzerine sokup kaydırmak eti kemikten ayırmak ve sonra parçanın etrafına dikey olarak arka arkaya dilimler kesmek, ancak bu dilimler küçüktür kişi başına iki veya üç dilim verilir ![]() 2) Sırtın her yarısında kemiği dayayarak 10 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Bu biçimde elde edilen dilimler en güzel görünüşe sahiptir ![]() Kuzu sırtının alt kısmında kemiğe yapışmış ve iki tarafa açılmış bulunan deriye sarılmış olarak sadece iki (file minyon) vardır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|