Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sucuklu, tarifi, tepsi, yumurtası

Sucuklu Tepsi Yumurtası Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sucuklu Tepsi Yumurtası Tarifi



Sucuklu Tepsi Yumurtası Yapılışı Mazemeleri

Sucuklu Tepsi Yumurtası

Malzemesi:

1 paket aytaç sucuk,

5 adet yumurta,

120 ml (½ su bardağı) aytaç ayçiçek yağı,

750 g (5 orta boy) patates,

2 cm'lik küpler halinde kesilmiş,

250 g (1 iri boy) soğan, piyaz doğranmış,

3 çorba kş rendelenmiş aytaç kaşar peynir,

10 adet kiraz domates, taze çekilmiş karabiber, tuz

Hazırlanışı:

Yumurtaları tuz ve biber ile çırpın 30 cm'lik ocağa oturabilir bir teflon tepsinin içine yağı koyup, kızdırın Yağ kızınca patatesleri ilave edip, altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın Patateslerin kızarmasına yakın soğanları ilave edip, onların da hafifçe kahverengileşmesini sağlayın Sucukları ilave edip, karıştırın Çırpılmış yumurtayı tepsideki malzemenin üzerine gezdirin Peyniri serpiştirip, kiraz domatesleri en üste gelişigüzel sıralayın Ateşi kısıp, yumurta tamamen katılaşıncaya kadar pişirin Ateşten alıp, dilimleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.