![]() |
Dondurmalı Ganaj Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dondurmalı Ganaj Tarifi2 yaprak Iglo milföy hamuru Carte dOr Limon, Karadut Ganaj Malzemeleri: 80 gr ![]() 50 gr ![]() 2 adet milföy yaprağını oda ısısına gelince geniş bir bardakla yuvarlak şekilde kesiyoruz ![]() ![]() Milföyleri pişirme kağıdı serili tepsiye alıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz ![]() Bu arada ganaj için kremayı ufak bir tencereye alıp kısık ateşte kenarları kaynamaya başlayıncaya kadar ısıtıyoruz ![]() ![]() ![]() Milföyler soğuyunca alt taban için bir milföy yaprağı koyuyoruz ![]() ![]() Ayrı bir tabağa hemen pastamızı alıp ganajı üstünden boşaltıp donması için tekrar buzluğa alıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|