![]() |
Pasta Yapımında Kremanın Önemi Ve Çeşitleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pasta Yapımında Kremanın Önemi Ve ÇeşitleriPasta yapımında kremanın önemi ve çeşitleri Pastayı pasta yapan en önemli malzeme kremadır ![]() ![]() ![]() Pasta fırından çıkınca pasta olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Çok kullanılan krema çeşitleri Kremşanti Evde yapmak mümkün olduğu gibi hazır olarak da satılır ![]() ![]() ![]() ![]() Pasta kreması Profiterolun içine, pastanın arasına ve üzerine konulur ![]() 250 gr süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı un 1 tatlı kaşığı buğday nişastası 3 yumurta sarısı 1 çay kaşığı vanilya, kullanabilirsiniz ![]() Tüm bu malzemeleri tencere koyup, puding yapar gibi pişirebilirsiniz ![]() ![]() Icing Kaplama ( Glace Icing ) Genellikle kurabiyelerin üzerini kaplamak için kullanılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|