Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hayvanlarının, hazırlanması

Av Hayvanlarının Hazırlanması

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Av Hayvanlarının Hazırlanması



Av hayvanlarının hazırlanması

Bıldırcın, keklik, sülün ve tavşan gibi havyanlara av hayvanları denir Bunlarla yapılan yemeklere de av yemekleri denir Bu hayvanların etleri çok lezzetli ve besin değerleri bir hayli yüksektir
Av hayanları avlandıktan hemen sonra başları geriye kadar kesilip kanları akıtılmalıdır Tüyleri vücutları sıcakken yolunmalı içleri temizlenmeli ve rendelenmiş soğan, sirke ile ovulup 2-3 gün buzlukta ağzı kapalı bir kap içinde bekletilmelidir Bu şekilde temizlenip hazırlanan av etleri hem lezzet bakımından, hem de çabuk pişmesi bakımından oldukça makbuldür Av kuşları da aynen kümes hayvanları gibi temizlenir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.